HTML

diákmunka élmények

Élmények diákokról, munkákról, munkásokról és diákmunkásokról.

Friss topikok

  • Vic: Velkám hóm! :) (2008.11.20. 22:34) Epilogus
  • Vic_: Itt meg hideg van. Úgy értem nagyon! (2008.09.18. 15:01) Innen mostansag
  • Vic: Na mivan ecsém? Sok a munka, vagy agyilag zokni lettél a sok munkától és nem írsz? :D (2008.09.01. 23:57) A melorol II.
  • dns: inkább ne folytasd!mindjárt megyek, azt leugrom valahonnan!öcsééém, szedd össze magad!ne dolgozz, ... (2008.08.16. 13:37) A melorol
  • Vic: Hülye sznob. Akkor ne igyál sört se Egyiptomon kívül. :) (2008.08.10. 12:42) Az elso gorog Gyrosom

Linkblog

Az apartman

2008.08.02. 17:21

Kicsit az apartmanunkrol, persze azert konnyebb lenne rola ugy meselni, hogy lathatjatok, de most mar csak nyolc nap a fizuig;)

Szoval az apartmanunk atlagosnak semmikepp sem nevezheto hely, ezt mindenkepp el lehet mondani rola!Nem sok, mindossze ket szintes, szintenkent 6 lakassal, szoval meglehetosen csaladias, mindnenki ismer mindenkit, de azert ez nem midnig elonyos feltetlenul! Kezdve a sajattal, mint mar emlitettem, en egy fekaval lakom egyutt, akit Kabirnak hivnak, es eredetileg Nigeriai az arc, de ide Lengyelorszagbol jott, ahol 8honapja van, tanulas celjabol, de aztan majd nem oda megy vissza, hanem Franciaorszagba, mert megkapta az ERasmust, meg amugy is ott van az anyukaja is...A tesoi meg Londonban, Kanadaban meg isten tudja hol vannak, szoval eleg nemzetkozi a csalad. Neha mesel a hazajarol, hat komolyan mondom, nem egy szar hely ez a Nigeria, nem tudom miert hiszi azt mindenki rola! Ingyen gyumolcs az utcan, ingyen kakaobab, csak mesz az utcan, es leteped, mint abban a hulye reklamban, ami valami gyumolcslevet akart eladni a nepnek.(Ja a gyumolcslerol jut eszembe, kulon fejezetet nem akarok irni rola, de emlitesre erdemes, hogy k* jok a helyi anyagok, az en kedvencem a Super8 nevezetu, 1,50 euro egy liter, es 100szazalekos le, 8 fele gyumolcsbol es 8fele vitaminnal;hat mit mondjak, finom:). Ugyhogy lehet majd meg is latogatom a sracot, o mar beigerkezett hozzam, miutan mondtam neki hogy szepek a magyar csajok.Persze nem hitte el, de mondtam neki, hogy az a magyar csaj, aki itt van, es neki tetszik, az egy total atlagos csajszi otthon. Aztan mikor meg midnig nem hitt nekem, akkor megmutattam neki a dori kepet, es akkor mondta, hogy oke, most mar hisz nekem, jon Magyarorszagra:) Amugy tenyleg jo arc, sokat segitett nekem az elejen, de mostanaban neha fel tud idegesiteni, mert azert, akarhogy is van, azert megiscsak egy feka!Hehe. De tenyleg. Peldaul multkor mar muszaj volt neki beszoljak, mikor nagy pofaval ragta a ragomat, amit keres nelkul vett el persze, epp magyarazott valamit hogy nem akar a cipopasztambol jonni az anyag, mindenzenkozben pedig a nadragomon csucsult. Mondtam neki hogy mi a f*sz, erre azt a valaszt kaptam, hogy tolem lehet, mert magyar vagyok, nem? Aha, mondtam neki, neked lehet, mert nigger vagy, bazmeg! NA ezutan egy ideig nem beszelgettunk, de most mar legalabb nem hasznalja a cuccaimat. AMugy meg a ragosdobozba belekoptem, ugyhogy most mar nyugodtan ehet, mely elegedettseggel tolt el:) Tudom kcisit dedos, de szerintem meg midnig kulturaltabb, mintha verekednenk, es mindekepp hatasosnak is nevezheto!

A masik szobatarsam Mike, pontosabban Michael, persze lengyel, a fovarosbol, ami nagyjabol olyan kulonbseg, mi nt itthon is. Amugy birom a sracot, bar nem sokat talalkozunk, de miota nem kell egy agyban aludnunk, minden oke!O a kemeny amugy a lengyelek kozott, mert nem iszik mindig a tobbi lengyel sraccal, hanem inkabb a csajokkal van. Tetszik a stilusa, bar egy kicsit nagy arca van, meg kokemeny diszkos, szoval a lengyel popot mar fujom, de maugy okes.

A szobank az mar mas teszta!Az egesz egy legter, nem szamitva a furdoszobat. A hely annyi, hogy elfer a harom agy, egy gardrob, egy huto, egy asztal, meg egy konyhabutor,es ezenfelul meg kabe annyi hely, hogy ki tudunk menni az ajton, meg eltudunk jutni aa wcre, es ennyi. A padlo a paneltombok elotti korok gangjainak padlozatara emlekeztet, es mindig poros, szerintem Mike attol lett megint asztmas, persze lehet hogy a sok cigitol, a hideg piatol, esetleg az ejszakai furdestol, a padlon alvastol, vagy egyszeruen csak a 40 foktol, ki tudja. Amugy meg, higgyetek el nekem, annyi aprosag van, ami csak akkor hianyzik, ha nincs, amugy eszre sem veszed! Peldaul, dugalj!Van az egesz szobankban egy azaz egy darab! VAgy mondjuk pohar (igaz ezt mar megoldottuk a hotelbol), evoeszkoz (ezt is), vagy eppen tuzhely,m amin meg tudsz melegiteni valamit!Aztan a mosogep se egy rossz talalmany, tudnek vele sporolni heti 2-3 orat az fix, minimum, nem beszelve a vasalasrol, brrr!AN asszem ennyi eleg is a szobarol, arrol inkabb nem beszelek milyenek a falak, meg az agyak milyen allapotban vannak! A lakokozossegrol; termeszetesen a 90 szazalek lengyel, egy fiuszobaval, meg vannak parok is, plusz egy par tiszta csaj szoba. Ezenkivul van meg egy litvan csajszoba, meg egy moldav fiuszoba. A legrosszabbak a moldavok, komolyan, le se tagadhatnak, honnan jottek!BAr nem szegenyek, vagy ilyesmi, nade ami dzsduva szemetet csinalnak, hat, az leirhatatlan!Kedvencem, mikor a srac fogja a felig megevett kortejet, es kihajitja az utcara, majd utananez, eltalalt e vele valakit... Aranyos, nemde?A litvanok, meg, nem tudom miert, de tudnak lnegyelul, ugyhogy marha elvezetes osszeulni veluk neha, hallgatni a karattyolasukat, amibol kabe annyit ertek, hogy nazdarovje, meg kurva(az ugyanaz mint magyarul), meg malaka(az is valami karomkodas), meg cholera (az meg a kaki:), bar ezzel a szokinccsel egesz jol meg lehet oket erteni, mar legalabbis az 5. soruk utan. Amugy jofejek, mindig invitalnak, ugyan tartsak veluk, neha el is megyek veluk iszogatni, es azert probalnak velem kommunikalni, bar csekely angoltudasuk ezt elegge megneheziti. Azert sajnalom, hogy holnaputan mennek haza, ki tudja kik jonnek helyettuk...

Hat ennyit roviden az apartmanunkrol, osszehasonlitasket pedig annyit, hogy bar van olyan apartmanja is a capsisnak, ahol medence van barral a kertben, legkondis szobak, metlakizva, tevevel, a mienk viszont csak 2 percre van a tengerparttol, szemben a fentebb emlitettel, ami meg fent van a hegyoldalban, a halalban. Dehat midnen helynek megvan a maga elonye es hatranya is, mint ahogy az a munkahelyekkel is van. Nade a melorol majd legkozelebb!Addig is igyatok csak a silany hohes C-t, nekem van jofele ciprusi Super8am:D

Udv!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr19597517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vic · http://vicpictures.blogspot.com 2008.08.02. 18:37:35

Öccsém te leniggereztél egy fekát?? És még élsz?! Gratula.
Litvánok onnan tudhatnak lengyelül, hogy volt litván-lengyel királyság és izéé.. Te vagy a töriszakos bémeg.
Hohes C-t nem iszok, drága!

Béla 2008.08.02. 20:53:58

Szeva!

bár még el se olvastam, látom megint olyan hosszút írtál amit 3 napig fogok olvasni...
legyen ez az első nap, a mai.... hmmm á olyan hosszú ma már bele se kezdek, azért írj! és küld végre képeket!

matt 2008.08.03. 20:34:35

Csá
Hehe..pár régi emléket felelevenítettek bennem soraid...csak az ukránok büdösek is...:) Mosakodjon az, aki lusta vakarózni, ugyebár...
Ja, vicc:
- Name?
- Abu Dalah Sarafi.
- Sex?
- Four times a week.
- No, no, no..... male or female?
- Male, female...... sometimes camel....

Dorci 2008.08.04. 17:58:16

Kéééééééész
most bepárásodott a szemem:-)
A helyzet az, hogy naon hosszúkat írsz, khm így hat óra kemény meló után meggondolandó,:-)de élményszerű volt, és egyre derűsebbek az írások hangulata is, remélem azé majd csak hazajössz...pssssszt....-kor:-)))))
csókol a nyúl
ja hazatekerek, mert ma jön az Andi, és egyedül várom, mert persze Viktorka nem jött vissza:-/
cuppa
ui: mindent elolvastam, és kommenteltem is, és olvasd el

Vic · http://vicpictures.blogspot.com 2008.08.04. 22:33:17

Igen, nem mentem vissza. Kövezz meg. :D

2008.08.05. 17:30:30

O, Viktor, latom buszkek lesznek rad anyadek egyszer, te figyeltel tori oran, de telleg, latom. VAloban van nemi kapcsolat a ket nemzet kozott a regmultbol, peldanak okaert a hires Przemysl dinasztia, amely hosszu evtizedeken at uralkodott Lengyelorszagban, es akiknek koszonhetoen mikor kihaltak, a Visegradi szerzodes ertelmeben legnagyobb Lajos kiralyunk lehetett ott is a fejes(Mo. partjait harom tenger mosta, meg sem jott turista ide akkor se meg most se, ugyebar, orork Belga klasszikus:). Most mar csak azt nem ertem, te miert nem beszelsz nemetul...?:)

Misi 2008.08.06. 18:48:47

Te tényleg kemény arc vagy hallod, nemhiába, a meló megedzi az embert. Amúgy már én is kezdek beszokni ide, már fel se tűnik hogy valaki úgy üvölt, hogy a nyálát kell törölgetnem az arcomról, de biztos ami biztos, egy hónappal hamarabb hazahúzok, aztán ha irinanéni talál nekem vmi értelmeset lehet visszaajövök télre is. Persze csak szigorú feltételrendszer mellett;)

2008.08.08. 17:11:50


Hehe, hat ja, jo kis edzoterem egy etterme konyhaja, az biztos, de en mar egy szinttel feljebb leptem, mint te, most mar en frocskolok az uj diakok arcaba nemi mucint, merthogy en vagyok a legregibb diak, es az en nemesw feladatom lett betanitani az ujakat. Hmm, hat hidd el, nem jobb mint a masik oldalon lenni!:)
süti beállítások módosítása