HTML

diákmunka élmények

Élmények diákokról, munkákról, munkásokról és diákmunkásokról.

Friss topikok

  • Vic: Velkám hóm! :) (2008.11.20. 22:34) Epilogus
  • Vic_: Itt meg hideg van. Úgy értem nagyon! (2008.09.18. 15:01) Innen mostansag
  • Vic: Na mivan ecsém? Sok a munka, vagy agyilag zokni lettél a sok munkától és nem írsz? :D (2008.09.01. 23:57) A melorol II.
  • dns: inkább ne folytasd!mindjárt megyek, azt leugrom valahonnan!öcsééém, szedd össze magad!ne dolgozz, ... (2008.08.16. 13:37) A melorol
  • Vic: Hülye sznob. Akkor ne igyál sört se Egyiptomon kívül. :) (2008.08.10. 12:42) Az elso gorog Gyrosom

Linkblog

Ella!

2008.07.23. 15:22

Sziasztok mindenki, ismet itt vagyok, csakhogy elmenybeszamolo nelkul, ures kezzel,ugyanios az en okos fonokom annyira jo menedzser, hogy nem tud egy normal heti munkabeosztast megcsinalni 4emberre!most komolyan, ember az ilyemn?a minap 10tol dolgoztam 6ig,es 3 utan holtido van,nincs senki altalaban vendeg, ugyhogy tudtam beszelgetni kicsit a pincercsajjal(dori kedveert megjegyzem,elmult mar negyven:).csomo minden kiderult szamomra rovid beszelgetesunkbol,peldaul hogy 20 evig nemeteknel elt es jobban beszel nemetul mint gorogul,de persze emellett az angolja is eleg jo. meg olyan aprosagok, hogy a fonokom alkoholista volt regebben,es valszeg ezert ninca esze(merthogy elitta).Hja, meghiszem azt, csak azt nem,hogy mar nem iszik. NA meg persze igy mindjart ertheto az alkesz munkatarsam iranti szimpatiaja is...Ja es nemi infot kaptam, a fizeteserol is: 1800euro uti a markat tisztan havonta.osszehasonlitaskent,en az erasmust nem szamitva, negy honap alatt nem fogok ennyit owsszeszedni... es akkor meg van pofaja elrakni a borravalonkat!szerinted?es akkor most meg ez is melle, hogy meg csak nem is tudja ellatni a feladatat:nem tud munkabeoszztasdt csinalni egy hetre elore sem,nem tudja megirni a heti rendelejegyzokonyvet!(kongott mar a fridzsiderunk a vegen, ,semmink nem volt miatta!), mindent szart osszekever,satobbi satobbi.minek folytassam,alkinek ennyi nem eleg.az a hulye moldav picsa munkatarsam meg erre megint mit tesz hozza?? csak annyit sikerul neki, hogy de azert amugy egesz jo ember.MIVANNNNN?es az ki a faszt erdekel, meg ha o lenne Szt. Ferenc es sajat szajabol etetne az ehezoket,is leszarnam a fejet, ha egyszer os a menedzserem, es nem tudja elvegezni a munkajat!jo ember, oke bazmeg, akkor menjen a voroskereszthez dolgozni,nekunk meg adjanak egy normalis menedzsert.amugy meg, mennyire jo ember az aki kepes meg napi 30 eurot zsebre vagni a diakjai penzebol,mikor tudja hogy mi szart se kapunk,se csak mi dolgozunk???rendes ember,hat erdekes fogalmai vannak a moldavoknak ezzek szerint a rendes emberekrol!

SZoval ma nem menterm Heraklionba.Talan majd szombaton.Mar ha lesz kedvem 10 napnyi folyamatos melo utan menni valahova,es nem csak fekudni az agyamban,elvezve a ventillatorunk husito szeleit. Majd meglatjuk.De akarhogy is lesz, igerem,ti tudni fogtoko rola!:)Ennyit mara, megyek es ha a varosban osszetalalkozom ezel a f*kalappal,jol elgyapalom:))CSao

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr14581882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dns 2008.07.23. 23:33:23

én a helyedben már rég megpicsáztam volna...mondd meg a felttesének, hogy mekkora szar, ha már nem veszi észre ő maga...menedzserekkel én is hadilábon álltam Londonban...okádék egy népség!kitartást, és sok gyrost!és ne sírj! annyit azért nem melózol!

Dorci 2008.07.25. 15:07:53

Nemáááá!!!
Még mindig nem kapsz borravavlót? Geriiiiii
Amúgy köszönöm a megjegyzést..ismersz:-)
szeretlek tééé

2008.07.25. 15:08:41

tenksz a biztatast;)szerintem is eljart v olna mar a kezed amugy,meg a szakacs is egy tirpak,de en turelmes tipus vagyok tudod.egy ideig...:)
süti beállítások módosítása