HTML

diákmunka élmények

Élmények diákokról, munkákról, munkásokról és diákmunkásokról.

Friss topikok

  • Vic: Velkám hóm! :) (2008.11.20. 22:34) Epilogus
  • Vic_: Itt meg hideg van. Úgy értem nagyon! (2008.09.18. 15:01) Innen mostansag
  • Vic: Na mivan ecsém? Sok a munka, vagy agyilag zokni lettél a sok munkától és nem írsz? :D (2008.09.01. 23:57) A melorol II.
  • dns: inkább ne folytasd!mindjárt megyek, azt leugrom valahonnan!öcsééém, szedd össze magad!ne dolgozz, ... (2008.08.16. 13:37) A melorol
  • Vic: Hülye sznob. Akkor ne igyál sört se Egyiptomon kívül. :) (2008.08.10. 12:42) Az elso gorog Gyrosom

Linkblog

Heraklion

2008.07.21. 15:41

Kalimera!

Szerdan szabadnapom lesz,es ugy nez ki,vegre el tudok majd menni a varosba, Heraklionba,a tomeg koze,ebbol a kis falubol,vegre,3het utan!Azert nem rossz,kicsit meg izgulok is. Bar 130 ezres lakossagaval semmikepp sem nevezheto egy vilagvarosnak,es szamithatolag egynapi latnivalonal tobb semmikepp sem akad ott, azert csak unikum lesz nekem ez utan a turistafalu utan, ahol,ha nem lenne tomegturizmus, allitom, 50nel tobben nem laknanak!Szoval kultura nem nagyon van,mint ahogy azt annyira hirdetik kretarol,hogy az europai kultura bolcsoje,blabla. Nade majd Heraklionban, HErkules varosaban, ahol azonban a bizanci behatas, en ugy hallottam, erosebb, mint az okori goroge,persze az regebben volt mar. Nameg azt is hallottam hogy elhetetlen a varos, iszonyat zsufolt,koszos,budos, szoval minden , ami egy jo kis kirandulashoz kell:) De azert nem felek, egy ilyen kirandulasra itt amugy is konnyebben fel lehet keszulni, mint otthon,mert innivalot tuti nem fogok elfelejteni vinni, esore meg nem kell szamitani, ugyanis meg a wikipedia is 0,00mm csapadekot jelez atlagban Kretara,mind juliusban,mind augusztusban. Erre mondana persze Brad Pitt hogy semmi sem biztos csak a halal es az adok, de szerintem azert a nullaval eleg jo biztonsaggal lehet szamolni...:) Amugy utolag hallottam, hogy a varos nemzetkozi reptere, a KAzantsakis, ahova szereny szemelyem gepe is erkezett, Europa legrosszabb repterenek igen megtisztelo cimet viseli, ami felettebb megnyugtato szamomra, tudvan tudva hogy egyszer meg mindenkepp igenybe kell vegyem a szolgaltatasait. Na mindegy azert annyira nem izgulok meg elore, meg amugy is!Amugy ti tudtatok hogy Fotis Kafatos biologus is HEraklionban szuletett!Hogy mit meg nem tud az ember errol a helyrol!:)Amugy az eleg beszedes hogy egy roman varos a testvervarosuk,na! De azert remenykedem hogy pozitivabb leszek mire hazajovok,es legalabb lathatom majd KReta allitolag legszebb tengerpartjat is, bar en az ilyen marketing szovegektol 3 ev turizmus szak utan hanyok!Csak legyen egy Media Markt-szeruseg, ahol tudok venni elemet,es akkor nektek is megtudom mutatni a dolgokat!addig is,olvassatok sokat(persze ne csak engem:)

Udv!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr65578277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béla 2008.07.22. 20:09:05

Hello! Lassan le fogok szokni az olyanokról mint travel chanel, vagy discovery, sprektrum, national geographic.... mert ebből a blogból olyanokat is tanulhatok amit ezeknél nem, pl.: hogy Fotis Kafatos biologus is Heraklionban szuletett, hoppá! szurkolok h. képekkel színesedjen ez a blog! csá.
süti beállítások módosítása