HTML

diákmunka élmények

Élmények diákokról, munkákról, munkásokról és diákmunkásokról.

Friss topikok

  • Vic: Velkám hóm! :) (2008.11.20. 22:34) Epilogus
  • Vic_: Itt meg hideg van. Úgy értem nagyon! (2008.09.18. 15:01) Innen mostansag
  • Vic: Na mivan ecsém? Sok a munka, vagy agyilag zokni lettél a sok munkától és nem írsz? :D (2008.09.01. 23:57) A melorol II.
  • dns: inkább ne folytasd!mindjárt megyek, azt leugrom valahonnan!öcsééém, szedd össze magad!ne dolgozz, ... (2008.08.16. 13:37) A melorol
  • Vic: Hülye sznob. Akkor ne igyál sört se Egyiptomon kívül. :) (2008.08.10. 12:42) Az elso gorog Gyrosom

Linkblog

Ahoj!

2008.07.10. 15:48

Ahoj tavariscsi!

Lassan megtanulok oroszul, de legalabb is elobb, mint a gorogok altal beszelt angolt! A legviccesebb, hogy a kb. 100 szo koruli atlagos angol szokincsukbol van 10 szo, amire tudnak alternativakat is. ezek a munkamban oly mellekes szavakra vonatkoznak, mint peldaul a jobb, a bal, a tanyer, a kanal, villa, kes, terito, talca, menj, gyere. hopp ez mar tiz is volt, bocs, akkor azert egy kicsit tobb, mint tiz. namost, ha nem tanulod meg elsore, hogy mire gondolt, akkor masodszorra nyilvan uvolteni fog, hiszen erthetetlen ep esszel, miert is nem fogod, mit akar! hiaba na, mindig is tudtam , hogy nehez eset vagyok, ez van. talan majd masodikra mar jobb lesz, soha nem lehet tudni. a gorogok amugy szamomra a hektikussag, az egesz mentalitasuk okan az olaszokra emlekeztetnek, sot, tisztara ugyanolyanok. a szakacs peldaul, ha mar foznie kell valamit, ideges, es mivel alapjaraton sem nyugodt, ha mar csak egyaltalan a meloban kell lennie, el lehet kepzelni, milyen, ha fozes kozben meg egy rendeles beesik neki. multkoraban epp orditott velem mint a sakal, es en kozben azon gonodlkoztam, hogy csinalja, hogy kozben nem frocskol a nyala. biztos valami ugyes szakacs huzas, otcsillagoseknal, vagy nemtom. na de azert nem olyan veszes a dolog, egesz megkedveltem a dolgot, ma meg tovabb bent is maradtam, annyira elveztem, gondoltam, na meg egy fel orat! rosszabb mint a szamitogepes jatek, meg egy kicsit, na meg, na meg. szoval igy eldegelunk mi a poseidon taverna par negyzetmeteres konyhajaban, 89 fokban. erre azt kell halljam baratnomtol, hogy magyarorszagon vannak hasonlo mentalitasu emberek, csak ott nem a szakacsok, hanem a konyvtarosok. napersze nem is csodalom, hogy a konyvtaros idegbeteg lesz, kepzeljuk csak el, mikor egy ifju bemegy nagy hevvel a konyvtarba, hogy o bizony ki szeretne venni a Marqueztol a Szaz ev maganyt, mert a baratnoje ajanlotta, hahh, micsoda tragedia! a baratnoje ajanlotta , ferto, raadasul biztos az is csak a roviditettet olvasta, vagy lehet mar meg is filmesitettek, ezektol eppenseggel minden kitellik. es nem mondhatja hogy nem, nem adom oda bazmeg,vagy, akkor gyorsan a faszi eletrajzat elhadarni aztan majd utana megkapod,nem!hacsak nem jart le a kolcsonzoi kartyaja, akkor viszont legalabb irgalmatlanul meg lehet szivatni, nincs itt a nemzetkozi tb kartyad kivaltasat igazolo szelvenyrol a blokk?? na takarodj a veres faszba! vagy valami, ha mar egyszer kultura, akkor legyunk valasztekosak mindenben, ugye. na, egy hasonloan ideges konyvtaros holgy elkuldte draga dorimat a feszkes rozsragoba, hogy ugyan konyvtarba aztan csak ne menjen imelezgetni meg msnezgetni, mert ez itt kerem nem azert van, hogy holmi gyarlo szokasoknak eljunk, meg csak az hianyzik, hogy pornot toltsenek le a gyerekek es nyilvanosan maszturbaljanak ra, na avval teljes is lenne a kep. hmm.

Na persze gondolom nem szeretnek ha mindenki csevejegni jarna be a konyvtarba, kameraval, mikrofonnal, es a kamerat forgatva uvoltene, hogy latod anya bazmeg, eljottem ahogy kerted, akkor most mar hagyjal a picsaba, jo! na de azert szerrintem dorikam nem egy olyan teremtes aki varhatoan ilyesmit akar majd tevekenykedni. csak ugyan kommunikalna a kulhonba szakadt baratjaval, akarmennyire aljas cselekedet is ez. szerintem azert nem annyira. sot, velemenyem, szerint ez hozzatartozik a konyvtar feladataihoz, mint a posta dolgahoz a csekkfeladas mellett a kepeslap tovabbitasa is, leven ez egy kozintezmeny, es mint olyannak, azt az igenyt kell kielegitenie, amire az emberekenk szuksege van. persze ha nincs szabad gep es valaki fontos levelet var, arra ki van talalva az elerhetosegi ut, hiszen fel oranal ugysem lehet tobbet netezni.

Na csak ennyit akartam. ja es ha visszamegyek varlak titeket a konyvtarba welcome partyra!:)

Csoccsen

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr75562393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorci 2008.07.11. 18:09:15

Geribaba!
Képzeld van itt egy alattomos gép. Ott bújik meg a bal sarokban.
Miután minap egyszer csak megüresedett előtte a hely, lecsüccsentem.És mit látok?
Az alattomos könyvtárszégyene msn-t is tartalamaz a képernyőjén. Beza, és nem törli le 20 pecen belül az illegalitásba vonult programot. mi a fa...?mondanád te:-)
Na ha ezt a vén szatyor meglátja...
ja amúgy most is ülnek előtte...egy vén szatyor. Bár lehet nem oan gyöpös...vagy csak titkolja

Bela 2008.07.11. 20:24:40

kevesebb szoveget gyakrabban es nem fılozofalast szaz ez maganyrol hanem kezzelfoghatobbat 1ebkent udv torokorszaGBOL ALANYABOL udv a HOZZAD most TALAN legkozelebbı baratod
süti beállítások módosítása