HTML

diákmunka élmények

Élmények diákokról, munkákról, munkásokról és diákmunkásokról.

Friss topikok

  • Vic: Velkám hóm! :) (2008.11.20. 22:34) Epilogus
  • Vic_: Itt meg hideg van. Úgy értem nagyon! (2008.09.18. 15:01) Innen mostansag
  • Vic: Na mivan ecsém? Sok a munka, vagy agyilag zokni lettél a sok munkától és nem írsz? :D (2008.09.01. 23:57) A melorol II.
  • dns: inkább ne folytasd!mindjárt megyek, azt leugrom valahonnan!öcsééém, szedd össze magad!ne dolgozz, ... (2008.08.16. 13:37) A melorol
  • Vic: Hülye sznob. Akkor ne igyál sört se Egyiptomon kívül. :) (2008.08.10. 12:42) Az elso gorog Gyrosom

Linkblog

A mifasszvan nap

2008.07.04. 15:14

Eloszor is pontositanek a felreertesek elkerulese vegett, Aghia Pelaghia Kreta eszaki partjan, egy gyonyoru kis obolben van, es ennek egyik szelen van a szalloda, a parton. az en szallasom kabe 50 m-re van a tengertol, ugyhogy ha van egy kis szabadidom akkor bemegyek kcisit husolni. ugyis arra van a bolt is;) csak egyszeruen egy kis porfeszek, az egesz falu nem nagyobb mint as szalloda, igaz az szallodahoz kepest kurva nagy, ezert nem is hotelnak, hanem resoertnak becezik... lelkuk rajta. amugy kicsit ugy erzem magam mint ahogy az a regi " szep idokben" lehetett mondjuk a fekete-tenger partjan, ez a panszlavizmus egy ujabb feszke, komolzan mondom, a melosok is mind lengyelek a vendegek mind oroszok...tolem eg megkerdezte egy manager hogy tudok e oroszul. mondtam neki: " no bazmeg, we are already a sovereign state". ehe. annyira jo hogy magyarul nem tud senki, legalabb ezen a nyelven mindenkit elkuldhetek a retkes halalba, ami eleg gyakran, es egyre gyakrabban megtortenik. ja persze kiveve ket magyar csajt, akik szinten a hotelban vannak, de ha lenne nyelv amit nem beszelnek akkor oket is elkuldenem a picsaba, igaz nem artottak nekem, de ha mar csak ennyien vagyunk magyarok, miert nem lehetek akkor mar egyeduli!:) na midnegy. a kolat amugy azert utalom mert minap osszetortem negy uveggel, de tegnap meg a kis ecetes uveget tortem ossze, mire a managerem nem birta szegeny tovabb cernaval es levont tolem 5 eurot, hogy pusztulna el valami durva kozep-afriaki virusban, amit kabir lakortarsam meselt, csak mar a nevere nem emlekszem, de eleg rosszul hangzott. na mindegy amugy mar megint lejart az idom sajnos mert a blogot hagyom utoljara es nem fer minden bele sajna egy oraba. de majd legkozelebb meslek egyebet is! mindenkinek jobbakat, jo ugralast a volton, hogy a kurva fajtatokat, vicnek meg uzenem hogy ne muemlekekrol irjon nantesbol!;) na csao!

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr98553303

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: idolocharter.com 2018.08.03. 02:50:14

Budapest Cruise Silverline - silverlinebudapestrivercruise

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vic_ 2008.07.05. 16:21:06

Hehe, de igenis hozzatartozik a Nantes-i elmenyhez! Majd a legkozelebbi lesz szemelyes is... Kozkivanatra!
Ddurva ami ott van. Pedig milyen jol indult! De szerintem szeretni fogod! A csajokrol kevesebbet irj mert Dori nekem fog nyafogni! ;)
Vigyazz a segedre a fekakal!

szomszéd 2008.07.06. 23:57:41

öccsém, ha már levonnak 5 eurot törd szét a menedzsered fején! jatt van? viktor, te fekafób vagy!
süti beállítások módosítása