HTML

diákmunka élmények

Élmények diákokról, munkákról, munkásokról és diákmunkásokról.

Friss topikok

  • Vic: Velkám hóm! :) (2008.11.20. 22:34) Epilogus
  • Vic_: Itt meg hideg van. Úgy értem nagyon! (2008.09.18. 15:01) Innen mostansag
  • Vic: Na mivan ecsém? Sok a munka, vagy agyilag zokni lettél a sok munkától és nem írsz? :D (2008.09.01. 23:57) A melorol II.
  • dns: inkább ne folytasd!mindjárt megyek, azt leugrom valahonnan!öcsééém, szedd össze magad!ne dolgozz, ... (2008.08.16. 13:37) A melorol
  • Vic: Hülye sznob. Akkor ne igyál sört se Egyiptomon kívül. :) (2008.08.10. 12:42) Az elso gorog Gyrosom

Linkblog

:)

2008.08.01. 15:43

Elnezest, valamit nagyon benezhettem, de hat koztudott hogy nem vagyok egy istenadta technikai zseni. AMugy meg, dolog van! Augusztusban lehet nem sok jot fogtok hallani tolem!Mert bar jol kezdodott, egy franko beach partyval tegnap, pont mint Ibizan, gondolom en legalabbis, de ami most jon...Tudom, hogy mindig csak panaszkodni jarok ide, de a jo dolgok nem serkentenek arra hogy megirjam oket, ellenben a rosszak!Itt van peldanak okaert ez a rohadt augusztus, mint mar mondtam volt, ami tobb okbol is ragyogo lesz: mert melegebb mint a julius, mert elmennek az eddigi diakok es uj, gyakorlatlan diakok jonnek helyettuk, es mert augusztus itt gorogeknel a szabadsagolas honapja, ami egyet jelent a full house-sal, azaz, rohadtul sok vendeg lesz a szallodaban, ami egyutt jar azzal, hogy az etteremben is, foleg hogy abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy a sokfele etterem kozul, ami van a hotel teruleten( kinai,francia,olasz,...)en epp az ehte gorog tavernaba kerultem, ami persze a gorogok kedvence, ugyebar.MAr tegnap is 3 helyett 4ig voltam a meloban, annyian voltak, majdnem a kajarol is lemaradtam, es csak 70 erkezes volt, de a kovetkezo napokban nemegyszer lesz 100,150 uj vendeg!DE!Eppenseggel van a dolognak egy jo oldala is, megpedig az, hogy en ezt az egesz tragyat ugy nez ki meguszom, mivel az elmenok helyett kel valaki a partra is, kiszolgalni a vendegeket itallal, es ez a szerencses, ugy nez ki, en leszek!

Hogy miert jo ez? Hat mert a parton leszek, menedzser es mas idiota allatfajtak nelkul, mert en kapom a borravalot es nem csak majd ugy adjak, nameg mert nem annyira nehez a melo, nem beszelve arrol, hogy vegre megszabadulok a pingvin kosztumtol, mehetek rovidgatyaban, poloban, szandalban meloba!Ez az elet!:)Ja es mellesleg ugy hirlik, a gorogok jobban merik a borravalot, mint az orosz tavarisok..

Szoval, uj honap, uj emberekkel, uj vendegekkel, es, ugy nez ki, uj helyen is!Meglatjuk!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr32596175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matt 2008.08.01. 21:50:14

Csá! Huh..ecsém! Azért ugye nem verekedtél össze magaddal, hogy jó vagy rossz lesz ez a hónap, ugye? :) Nyugtass meg, hogy még a teljes tudathasadás előtt hazajössz...:D

2008.08.02. 16:43:07

:)A kettosseg azert van, mert korantsem biztos meg, hogy en mehetek a partra...Amugy koszonet az aggodasert, meg egyelore jol vagyunk.khmm, vagyok!;)

Dorci 2008.08.04. 17:49:20

Hááát Geribaba úgy legyen!
:-)))
Mega Misi iiiiiiiiiiiissssssss
puszik: Dojci
süti beállítások módosítása