HTML

diákmunka élmények

Élmények diákokról, munkákról, munkásokról és diákmunkásokról.

Friss topikok

  • Vic: Velkám hóm! :) (2008.11.20. 22:34) Epilogus
  • Vic_: Itt meg hideg van. Úgy értem nagyon! (2008.09.18. 15:01) Innen mostansag
  • Vic: Na mivan ecsém? Sok a munka, vagy agyilag zokni lettél a sok munkától és nem írsz? :D (2008.09.01. 23:57) A melorol II.
  • dns: inkább ne folytasd!mindjárt megyek, azt leugrom valahonnan!öcsééém, szedd össze magad!ne dolgozz, ... (2008.08.16. 13:37) A melorol
  • Vic: Hülye sznob. Akkor ne igyál sört se Egyiptomon kívül. :) (2008.08.10. 12:42) Az elso gorog Gyrosom

Linkblog

A rossz space billentyu!

2008.07.19. 20:27

Nem tudom hanyszor volt mar szerencsetek rossz spacewhez, de ha az eppen messze a lakhelyedtol er utol valahol akkor baromira idegesito tud lenni,mivelhogy amugyuis egy orat folyamatos gepeleseel toltesz a kulonbozo emberekenk szant kulooinbozo hangvetelu es temaju levelek megirasaval,es akkor kozben utnod kell masodpercenkent mint az allat ezt a sz*rt.legsdzivesebben nem hasznalnam most,de mivel tudom hogy a vesszok hianya amugyis neheziti a szoveg ertelmezhetoseget ezert eltekintek ettol a megoldastol.de azert ez bosszanto. emlekszem jartam igy londonban is, esott amugy is igen ingerult kedvemben talalva ugy felidegesitett hogy nem voltamhajlando hawsznalni,aminek azlet avege hogy dori otthoagyott msnen:)nade, mondottam volt foldrenges!nem tudom ki talalkozott mar ilyesmivel,de meglehetosen ijeszto tud lenni igy elsore,mikor arra ebredsz hogy mozog korulotted minden,ews pillanatokon belul tudatosul benned,hogy baszki,ez egy foldrenges,tuti,nemnem az nemlehet,de igen,neeem,de basszus ez az!vicces amugy,mivel soha ilyet nem tapasztaltam meg,azon gondolkoztam frissen ebredve,hogy most feljek vagyelvezzem,avagy csak fekudjek vissza aludni aztan majd jo lesz.mondanom semkell szbo gergely melyik megoldast valasztotta:) (igen bela az utolsot!). persze aztan azt hittem hogy csak almodtam,de nem,este mikor szoba kerult,rajottem,hogy ez rohadtul nemalom volt,es nemis olyan vicces dolog ez,merthogy valahol rodosz kozeleben volt az epicentrum,nagyjabol 7es richter skala szerinti erosseggel,es bizony 2 ember eletenek veget jeelntette a fentebb emlitett szigeten,bar ahogy a hirekbol hallottam, az egyik pasi legalabbis darwin dijas halallal,ugyanis allitolag semmi baja neml ett volna, ha a hazban marad, csak hat o megijedt, es kiugrott a nyolcadikrol...na akkor mar mindjart inkabb a visszaalvas,nbemde?

Aktualitas most epp annyi van, hogy lehet megvaltozik a miunkarendem,legalabbis en nagyon szeretnem elerni, hogy reggel 10tol este 6ig jarhassak folyamatosban,mert az sokkal jobb,mint hazamenni melobol,aztan meg aznap visszamenni megegyszer. majd meglatjuk mennyire kompromisszum kesz velem a menedzser, ugyanois ebbol az idoszakbol most kirugtak egy embert,bar nemtudommiert,hacsak nemazert mert farmerben es poloban dolgozott...nameg tul vagyok egy ujabb istennyavalyaja penteki gorog esten (Greek night;). Utalom a pentekeket, rohadalom sok ember, mindenki uvoltozik,ideges,ezert persze ram is atragad,es a vegere elfaradsz mit allat,raadasul kozben vegig kell hallgatnos ugyanazt a zenes tancos gorog okadast,amit ok musornak neveznek,szerintem inkabb zajszennyezes,nem beszelve a szememrol ugye...mindenensetre azt megallapithatom,hogy az otcsillagos etterem csak annyiban kulonbozhet a tobbitol,hogy itt nincs standolas,szoval ha ugy latod,nem figyel epp a 150 menedzserbol egy sem,akkor szabadon valaszthatsz mit szeretnel inni,enni. persze ha hiba csuszik a szamitasba, az eleg kinos tud lenni, mint ahogy draga damian baratom is megbukott a minap,igaz csak egy ketdecis kolaval,aminal oa azert mar jelentos nagysagrendekkel tobbel lopta meg a helyet fogyasztas celjabol,de igyis azert a 4,5euro,amit el tudtak kerni tole,eleg elrettento...ugyhogy csak korultekintessel draga testvereim,azzal sok penzt meglehet sporolni,higgyetek nekem!:)

A viszontlatasra egy jobb billentyuzetu gepnel!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr93575982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vic 2008.07.20. 13:22:03

Egyszer amikor gyalogosként átmentem a piros lámpán rámvillogott a rendőr figyelmeztetésként. Azóta azt figyelem nincs e rendőr a közelben, És átmegyek.
Na have fun!

Béla 2008.07.20. 13:39:04

csak mert eddig indig hozzászóltam.... kapsz e csomagot otthonról, mert ha igen elküldöm a 4 cerkás akksitöltőm akksikkal... csak hogy lássuk a világod képekben is! Az előző bejegyzéshez kapcsolódva: Have fun!

2008.07.21. 15:23:31

Koszonom de szerdan megyek Heraklionba nezelodni meg elektronikai cuccokkal felszerelkezni!Ugyhogy a het masodik feleben mar lesz gepem,mar csak a gepre kell tudnom feltenni a kepeket,onnan meg a blogba,de majdcsak rajovok,hogy kell!:)
süti beállítások módosítása